Hodnocení obchodu

5,0 1697 hodnocení
Přidat hodnocení
5
1646x
4
40x
3
7x
2
0x
1
4x
Nevyplňujte toto pole:
K Avatar autora Kamil | 20.4.2016
+ Podrobné informace na výrobky včetně recenzí
+ Velmi dobrá komunikace, byly odpovězeny všechny mé otázky, které jsem před nákupem měl
+ Majitel pomohl s výběrem, nesnažil se nitit nejdražší výrobky
- Nezjistil jsem

Naprostá spokojenost
Avatar autora | 18.4.2016
+ Je to zdá se jediný seriózní český obchod který má tento typ zboží (E-Ink čtečky které nejsou od Mazaonu nebo PocketBooku). A blog je taky super. :)

NM Avatar autora Novák Michal | 17.4.2016
+ Naprosto profesionální přístup a velká Pochvala !
- Žádné

Takhle si představuji obchod a služby zákazníkům
H Avatar autora Helena | 16.4.2016
+ Prodejce poradí ohledně výběru zboží.
+ Poradí s výrobkem i po jeho zakoupení.
+ Rychlá odpověď ze strany prodejce.
+ Nadšení a zájem prodejce o daný typ zboží, které prodává, včetně širokého přehledu.
+ Neupřednostňuje jednu značku.
+ Jednání s konkrétní osobou vzbuzuje důvěru.
+ Mnoho pozitivních hodnocení obchodu.

Prodejce poradí ohledně výběru zboží, aniž by upřednostňoval jednu značku. Stačilo mu napsat, co od čtečky vyžaduji, a snad za minutu mi odpověděl, která je ta nejvhodnější. A přitom se nevyhýbá tomu, aby uvedl výhody i nevýhody daného zboží. Navíc poradí s výrobkem i po jeho zakoupení, když jsem např. nevěděla, jak do čtečky nainstalovat slovník. Překvapilo mě také, jak rychle a ochotně na daný dotaz odpověděl. A to je také důvod, proč jsem se rozhodla nakoupit právě v tomto obchodě - nadšení a zájem prodejce o daný typ zboží, které prodává, včetně širokého přehledu sortimentu a možnost osobní konsultace (nejen hledání na nějakých stránkách s názvem "poradna", když zrovna něco nevím). Také mě potěšily bonusy přidané k zakoupenému zboží. Obchod určitě doporučuji!
JB Avatar autora Jiří Baumruker | 14.4.2016
+ Informace, rychlost, spolehlivost.
- Žádné

Doporučuji
Avatar autora Jaroslav Řada | 14.4.2016
+ Rychlost, přehlednost a vstřícnost

Nákup naprosto bez problémů
K Avatar autora Knihomol | 13.4.2016
+ 7500 E-KNIH NA DVD pří zhruba stejných cenách s porovnáním z jinými e-schopy.
- Potvrzení obědnávky až po víkendu.
- Nemá výdejní místo v Třebíči

Velmi rychlé jednání, srovnatelné ceny s ostatními e-schopy, navíc přidávají 7500 e-knih na DVD, zboží doručeno v pořádku. Není co vytknout.
I Avatar autora IjaSv | 12.4.2016
Tento obchod sleduji již dlouho. Majitel obchodu píše zajímavé články a recenze na ebook čtečky a to je velké plus při výběru. Dokáže poradit, netlačí vás do nákupu nejdražšího produktu, ale snaží se o to, aby vám vyhovoval. Zná důkladně produkty které prodává, poradí i pomůže s nastavením. Osobně jsem měla malý problém s objednaným pouzdrem, který byl do týdne vyřešen, pouzdro jsem vyměnila za jiné, pro mě vhodnější. Osobně mohu jen doporučit!
V Avatar autora vera017 | 8.4.2016
+ rychlost dodání a cena

Nákup jsem uskutečnila na základě kladných recenzí, osobní zkušenost zatím nemám.
Avatar autora | 6.4.2016
+ Rychlost, cena
- Zadne

Doporucuji
Avatar autora | 5.4.2016
+ Výborná komunikace s majitelem obchodu, odborný přístup, ochota poradit, vstřícnost, nadstandardní služby

Doporučuji
P Avatar autora peho007 | 4.4.2016
přehledný obchod, rychlá reakce
Avatar autora | 31.3.2016
Obchod jsem objevila díky reklamě na Databázi knih. Vybrala jsem dobře.
Avatar autora | 28.3.2016
+ Dobré ceny
+ kvalitní zboží
- nerozlišování mezi dodací a fakturační adresou, balík byl zaslán na fakturační adresu

J Avatar autora Jirka | 24.3.2016
+ Koupě z pohodlí domova
- Nejsem si vědom nějakých slabin

Toto byl můj první nákup, jsem spokojený.
T Avatar autora tomri | 24.3.2016
+ Rychlost, perfektní komunikace s prodejcem. Specializace na daný druh zboží!!!
- nevím

Jednoznačně doporučuji
B Avatar autora bm | 22.3.2016
+ přehlednost
+ dobré ceny
+ komunikace a rychlost vyřízení
- nevím

K Avatar autora Ketty | 21.3.2016
+ spolehlivost, dobrá komunikace
- žádné

doporučuji
C Avatar autora Chrom | 20.3.2016
+ cena a umístění v regionu
- nemožnost doručení na Úloženku

velmi dobrý obchod pro elektronické čtečky knih
L Avatar autora LK | 18.3.2016
+ Dokáže poradit z osobní zkušenosti.

Když váháte, tady se můžete zeptat.

Stránka 82 z 86 , položek celkem: 1718