Hodnocení obchodu

5,0 1788 hodnocení
Přidat hodnocení
5
1734x
4
43x
3
7x
2
0x
1
4x
Nevyplňujte toto pole:
Z Avatar autora Zuzka | 25.2.2021
Rychlé dodání, skvělá domluva
O Avatar autora Omega | 22.2.2021
Rychlé vyřízení objednávky a dodání. Bonusy navíc. Spokojenost
IS Avatar autora Iva Siedková | 22.2.2021
Rychlé dodání, rady po telefonu, super.
DH Avatar autora David Haltuch | 22.2.2021
Rychle vyrizeni objednavky, odborne poradenství s vyberem produktu me na miru. Za me rozhodne doporucuji
JN Avatar autora Josef Novák | 22.2.2021
Rychlé vyřízení objednávky, doporučuji.
B Avatar autora Blanka | 21.2.2021
Rychlé dodání, velká spokojenost
M Avatar autora Martin | 21.2.2021
Výborná a rychlá komunikace, srozumitelné odpovědi na otázky, doporučuji obchod.
PV Avatar autora PAVEL VEJVODA | 20.2.2021
Velmi dobrá a rychlá komunikace, velká ochota a vstřícnost, zcela doporučuji. Čtečka je super, nedám jí z ruky...
M Avatar autora Monika | 19.2.2021
Naprostá spokojenost, v úterý objednáno a ve středu už jsem měla čtečku doma. Měla jsem strach, jak přežije dopravu, ale byla zabalená v několika vrstvách bublinkové fólie, takže se ji nemohlo nic stát. Doporučuji.
Avatar autora Jiří Šmíd | 18.2.2021
Rychlé dodání, užitečné rady, celková spokojenost
JJ Avatar autora Jitka Javorková | 18.2.2021
Brzké dodaní a vyborná on line podpora při nastaveni čtečky . Čtečka splnila očekáváni, jednoduché ovládáni i pro generaci babiček.
I Avatar autora Ivo | 18.2.2021
Cena na střední úrovni, podpora + vstřícnost k zákazníkovi skvělá...
M Avatar autora Miluše | 17.2.2021
Spokojenost :)
S Avatar autora Sejdy | 14.2.2021
Dodani obchodu skvele, u ctecky mi chybi podrobny navod.
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 14.2.2021
Dobrý den. Nevím o jakou objednávku a čtečku se jedná, ale máme podrobné české návody ke všem prodávaným čtečkám. Koukněte se na úložiště s bonusovými materiály (odkaz v průvodním listu u zboží).
M Avatar autora Micik | 13.2.2021
Super
V Avatar autora Vráťa | 13.2.2021
úplná spokojenost s obchodem i se čtečkou, výborný servis a připravenost čtečky k okamžitému použití. Perfektní zabalení a rychlé dodání Všem doporučuji
P Avatar autora Petr | 12.2.2021
Maximální spokojenost s obchodem i se čtečkou.
P Avatar autora Pavel | 11.2.2021
Vše dokonalé. Dokázali mi poradit i po telefonu. Obchod na úrovní.
R Avatar autora Radek | 11.2.2021
Rychlé dodání. Doporučuji.
D Avatar autora Dáša | 10.2.2021
Rychlé dodání čtečky, zboží přišlo v naprostém pořádku, obchod doporučuji. Po týdenním používání čtečky maximální spokojenost

Stránka 1 z 91 , položek celkem: 1809