Hodnocení obchodu

5,0 1599 hodnocení
Přidat hodnocení
5
1549x
4
39x
3
7x
2
0x
1
4x
Nevyplňujte toto pole:
PR Avatar autora Petr Rusz | 27.9.2020
Spokojenost s komunikací, rychle dodání...
P Avatar autora Pavel | 26.9.2020
Vše v pořádku
V Avatar autora Vojta | 25.9.2020
Bez problémů, vše v pořádku.
R Avatar autora Renáta | 24.9.2020
Doporučuji!!!
JH Avatar autora Jana Hrabalová | 24.9.2020
Rychlé jednání, čtečka naprosto v pořádku. Instruktáž k produktu na pobočce.
Z Avatar autora Zdenka | 24.9.2020
S obchodem jsem velice spokojená. Je to už druhý nekup. Objednávka vyřízena rychle, komunikace s obchodem příkladná.
A Avatar autora Aneta | 23.9.2020
Je radost komunikovat s někým kdo danému zboží rozumí a umí poradit! Doporučuji! Se čtečkou jsem naprosto spokojená.
P Avatar autora Petr | 20.9.2020
Ano
Avatar autora Petr Šindelka | 18.9.2020
Zkusil jsem nejprve 6''displej, ale nečetlo se mi pohodlně. Čtečku jsem po skvělé dohodě s obchodem vrátil a vyměnil, s příplatkem, za displej 7,8''. Cena není malá, ale za mobil jsem dal více, a do čtečky chci koukat více, než do mobilu. Neměnil bych. Jsem maximálně spokojený. Jak se čtečkou, tak s přístupem obchodu. Radost nakupovat :-)
R Avatar autora Roman | 17.9.2020
Vše proběhlo o.k. Doporučuji.
P Avatar autora Pavel | 13.9.2020
Doporučuji Všechno proběhlo dle zadani vse v pořádku vyjadřuji spokojenost
JB Avatar autora Jana Bubelová | 13.9.2020
Můj první nákup zde a moje první čtečka. Jsem nadšená. Dodací lhůta se sice trochu prodloužila, ale po celou dobu jsem dostávala a čtečka dorazila přesně podle něj. Doporučuji.
KR Avatar autora Klára Raniaková | 11.9.2020
Velmi rychlé dodání. Kvalitní produkt.
VP Avatar autora Věra Poklopová | 8.9.2020
Spokojenost. Rychlé dodání. Doporučuji.
Z Avatar autora Zuzana | 6.9.2020
Spokojenost. Bleskurychlé dodaní.
P Avatar autora Pavel T. | 3.9.2020
Spokojenost, rychlá dodávka, vše funguje jak má. Můžu jenom doporučit ????
P Avatar autora Pavlína | 3.9.2020
Rychlé dodání, využívám pro čtení elektronických knih i poslech audioknih - vše perfektní. Přístroji bych snad vytkla pouze tu maličkost,že se nešikovně spouští a vypíná - knoflík ON/OFF je trochu tuhý, jinak zatím veliká spokojenost!
PB Avatar autora Petr Bednář | 1.9.2020
Rychlé dodání, spokojenost.
HH Avatar autora Helena Hatleová | 31.8.2020
Velmi ochotní a velice rychlé dodání. Doporučuji
Avatar autora K.V. | 31.8.2020
Naprostá spokojenost, komunikace i dodání, vše bez problémů.

Stránka 1 z 81 , položek celkem: 1619