Hodnocení obchodu

4,9 1258 hodnocení
Přidat hodnocení
5
1213x
4
34x
3
7x
2
0x
1
4x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora R.M. | 21.11.2019
Perfektní komunikace,rychlé dodání ,žádný problém,umí ochotně poradit
Avatar autora Michal Šprachta | 21.11.2019
Rychlá dodávka, dobrá komunikace.
Avatar autora Patrik Šovčík | 21.11.2019
maximálna spokojnosť
JA Avatar autora Josef Andrlík | 18.11.2019
Jsem velice spokojen s čtečkou se zatím seznamuji, je to moje první, ale doufám že vše bude v pořádku.
DM Avatar autora Dagmar Mecerodová | 17.11.2019
S obchodem jsem spokojená, s čtečkou se zatím seznamuji, je to moje první, ale doufám že vše bude v pořádku.
PR Avatar autora Petr Rubeš | 15.11.2019
Díky snad se bude dárek líbit
PK Avatar autora Petr Kočí | 14.11.2019
rychlé dodaní, vše naprosto v pořádku.
AK Avatar autora Anna Klementová | 14.11.2019
Jsem spokojená s kvalitou zboží, prodávající je velmi ochotný a znalý v oboru, výborná komunikace, vstřícnost, rychlé dodání.
MS Avatar autora Martina Stejskalová | 14.11.2019
Výrobek jsem vrátila a čekám až mi firma vrátí peníze na účet. Problém nebyl ve čtečce, ale v tom, že pro mě je papír papírem :-)
Avatar autora | 11.11.2019
Velice dobra komunikace. Prodavajici rozumi tomu, co prodava, a je ochoten a schopen poradit s vyberem.
Avatar autora | 10.11.2019
+ přístup na 7500 volně dostupných knih
+ 3 knihy ze serveru Palmknihy
+ ucelené informace ke čtečkám
+ rychlé jednání a dodání

Jednoznačně doporučuji....
PK Avatar autora Petr Káňa | 10.11.2019
Obchod přidává ke čtečkám přidanou hodnotu ve formě 3 aktuálních knih ze serveru Palmknihy a sbírku volných děl v neskutečném množství...To je důvod, proč jsem nekoupil jinde. Navíc rychlé reakce obchodu na dotazy a spousta užitečných informací při výběru čtečky a ke zdrojům e-knih. Mohu doporučit, tak jako ostatní kupující.
SP Avatar autora Slavomír Picmaus | 10.11.2019
Perfektní informace a přehled o produktech, které nabízejí. Komunikace znamenitá. Jednoznačně doporučuji.
IB Avatar autora Iva Bochníčková | 8.11.2019
VŠE VPOHODĚ.RYCHLOST.
PK Avatar autora Petr Kavan | 8.11.2019
Rychlost dodání, komunikace, vstřícnost
Avatar autora | 4.11.2019
Maximální spokojenost. Rychlé, vstřícné jednání,záleží jim na zákaznících.
Avatar autora | 2.11.2019
+ Rychlost

Vše OK.Rychlost.
KS Avatar autora Karel Stuchlik | 2.11.2019
Vše OK.
MV Avatar autora Marek Vlček | 2.11.2019
Rychlost a spokojenost.
Avatar autora | 2.11.2019
+ Rychlost dodání. Komunikace.

Absolutně spokojený.

Stránka 1 z 64 , položek celkem: 1277