Hodnocení obchodu

5,0 1950 hodnocení
5
1892x
4
46x
3
8x
2
0x
1
4x
Nevyplňujte toto pole:
I Avatar autora Irena | 17.1.2022
spokojená
K Avatar autora Karel | 15.1.2022
Vše v pořádku
V Avatar autora Vladimír | 14.1.2022
spokojen viz hvězdy
L Avatar autora Lenka | 14.1.2022
Výborné
Avatar autora Z.Vítek | 13.1.2022
Velká spokojenost, rychlé jednání o doplňkové službě, stejně tak rychlost zaslání čtečky.
ZM Avatar autora Zdenka Mašínová | 13.1.2022
Byla jsem velice spokojená,jak s obalem na čtečku,tak s obchodem,zabalením i včasným odesláním.Všem doporučuji !!!!!!!!!
MV Avatar autora Marie Vohrnová | 13.1.2022
Velmi spokojena.
ZV Avatar autora Zdeněk Vodák | 13.1.2022
Všechno v pořádku. Super čtečka. Všem mohu jen doporučit
ŽH Avatar autora Žaneta Hamplová | 8.1.2022
Čtečka je super,velká spokojenost. Vše hezky funguje, jak má.výhoda je podsvícení displeje.
J Avatar autora Jarda | 8.1.2022
Jsem velmi spokojen, lituji jen že jsem si nekoupil čtečku dřív.
B Avatar autora Bára | 6.1.2022
Krásný obal, pasuje akorát. Rychlé doručení
CC Avatar autora Christos Canaklis | 6.1.2022
Výborná kvalita, rychle doručení
I Avatar autora Ivana | 6.1.2022
Velmi a vřele doporučuji !!
R Avatar autora Renáta | 1.1.2022
Skvělý obchod. Poprvé jsem zde nakupovala již před sedmi lety a vždy se vracím zde, do tohoto obchodu. Majitel vstřícný, vysvětlí podrobně rozdíly u výrobků, výhody či nevýhody atd. prostě opravdu poradí v zájmu zákazníka nikoli prodávajícího (jak je to u některých prodejců bohužel bývá). Okamžité dodání. Za mne vřele doporučuji.
I Avatar autora Iva | 30.12.2021
Vse bylo v naprostem poradky. Spokojenost ! Doporucuji vsem.
Š Avatar autora Štěpán | 29.12.2021
.
MD Avatar autora Mojmír Drábek | 29.12.2021
Spokojen, ovšem nepodařilo se mi načíst knihy zdarma.
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 29.12.2021
Dobrý den, děkujeme za nákup a hodnocení. Pokud Vám něco nejde, jsme zde, abychom pomohli. Ale má to háček - telepatickými schopnostmi nevládneme.
L Avatar autora Ludek | 29.12.2021
Velmi rychlé
P Avatar autora Pavel | 28.12.2021
V pohodě, jsem spokojený. Co jsem objednal, to mi přišlo. žádný problém. Tak to asi má být. Jednoduchá objednávka poté, co mi dobře poradili. Díky.
A Avatar autora Antonín | 28.12.2021
Spokojen. Rychlé doručení, ale nemožnost uhradit zboží bankovním převodem.
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 28.12.2021
Dobrý den. Děkujeme za nákup a hodnocení. Právě proto to bylo tak rychlé :-) Možnost hradit objednávku bankovním převodem standardně během roku máme, před Vánoci jsme tuto možnost z e-shopu zrušili. Možná by to nebyl Váš případ, ale dost zákazníků je nepozorných nebo časově nedbalých - raději jsme sáhli k tomuto omezení, než pak na poslední chvíli něco řešit nebo číst stesky lidí, kteří neuhradili včas, uhradili s jinými údaji, atd. a nedostali svou objednávku včas před Vánoci.

Nastavení cookies

Používáme cookies, abychom Vám umožnili pohodlné prohlížení webu a díky analýze provozu webu neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost

Nezbytné (vždy aktivní nelze vypnout)
Tyto cookies jsou potřeba, aby web fungoval správně
Analytické
Pomáhají nám pochopit, jak web používáte. S jejich pomocí ho můžeme zlepšovat
Profilující (marketingové)
Díky těmto cookies vám můžeme zobrazovat relevantní obsah a reklamy, které pro vás mohou být zajímavé a užitečné