Hodnocení obchodu

5,0 1854 hodnocení
Přidat hodnocení
5
1800x
4
43x
3
7x
2
0x
1
4x
Nevyplňujte toto pole:
LD Avatar autora Ladislav Doubek | 29.7.2021
Plná spokojenost.
Z Avatar autora Zdenek | 27.7.2021
Rychlé doručení. Vyzkoušel jsem i variantu, kdy se čtečka stala nevhodným dárkem. Proto jsem využil možnosti vrácení, které proběhlo výborně i přes mou chybu v kodu banky.
A Avatar autora Adéla | 22.7.2021
Rychlé dodání, kvalitní zboží. Doporučuji.
F Avatar autora František | 19.7.2021
Vše v pořádku, rychlé dodání - bezproblémová komunikace. Jen ta čtečka toho umí ještě více, než jsem čekal. Za dva dny už jsem věděl co a jak. Moc děkuji.
JP Avatar autora Jana Petrová | 18.7.2021
Krásné funkční pouzdro
T Avatar autora Tomáš | 18.7.2021
Obchod perfektní, čtečka Pocketbook Touch Lux 5 je problematická. Krycí fólie se instaluje obtížně, nakonec nebyla použita. Bylo by vhodnější. kdyby byla na displeji již před prodejem zákazníkovi. Nabídka 7500 knih je úsměvná, ani jedna kniha z nabídky není použitelná. Návod k použití je při zprovozňování čtečky málo jasný, nabízené funkce v porovnání se čtečkami Kindle pro uživatele méně komfortní.
Z Avatar autora Zuzana | 8.7.2021
V obchodě Axos jsem již zakoupila asi před rokem čtečku pro mého tatínka a vzhledem k tomu, že moje zkušenost byla výborná, bylo jen logické, že když jsem se rozhodla koupit si novou čtečku pro sebe, vrátila jsem se do stejného obchodu. Výběr zboží je velký, ceny příznivé, přidané dárky potěší a doručení bylo bleskurychlé...Prostě vše bylo bezvadné a obchod mohu s klidným svědomím všem doporučit.
L Avatar autora Lubomír | 3.7.2021
S obchodem jsem velmi spokojen - rychlé vyřízení objednávky, prakticky do druhého dne. Vřele obchod doporučuji.
H Avatar autora Helena | 28.6.2021
Obchod jsem objevila náhodou a jsem za to moc ráda, je vidět že tam jsou profesionálové. Skvělá komunikace, trpělivě poradí, poskytli mi podrobný český návod, pouzdro v ceně, zboží přišlo velmi rychle. Kdyby to šlo,dám aspoň deset hvězdiček v hodnocení, protože s takovým příjemným a slušným přístupem se v dnešní době často nesetkáte. Se čtečkou se zatím seznamuji /nejsem nejmladší tak mi to déle trvá/ ale šlape jako hodinky, jsem z ní nadšená i když jsem nezvládla dát přiloženou krycí fólii, ale to bylo mou nešikovností :-) Obchod doporučuji.
J Avatar autora Jiří | 27.6.2021
Objednávka obratem vyřízena,rychlé doručení.Pouzdro na Pocket Book velmi dobře sedí.Spokojenost.Děkuji.
PO Avatar autora Petr Ossendorf | 18.6.2021
Kvalita odpovídá ceně.
M Avatar autora Michal P. | 7.6.2021
Rychlé vyřízení i doručení objednávky. Spokojenost.
EF Avatar autora Eva Fialová | 7.6.2021
Rychlá dodávka. Pěkně padne.
JD Avatar autora Josef Dočekal | 30.5.2021
nákup dorazil velmi rychle, velká spokojenost obchod mohu opravdu doporučit, kupoval jsem touch HD 3 a naprostá spokojenost... Skvělá podpora ze strany obchodu. za mě 5*
S Avatar autora SvatavaM | 23.5.2021
Velká spokojenost. Rychlé dodání, výborná komunikace, doručená čtečka i obal kvalitně zabaleno. Mohu jen doporučit. Svůj starý Pocketbook, jsem vyměnila za nový tovární stroj :-) .Za těch 7 let co jsem měla ten první, nenastal ani jeden problém. Každopádně je rychlejší a s lepším podsvícením .
J Avatar autora Jiří | 23.5.2021
Spokojenost. Rychlé dodání.
M Avatar autora Miloš | 18.5.2021
S eshopem jsem po všech stránkách spokojen. Výhradu mám k tzv. zkrácenému návodu k použití, který je natolik zkrácen že až přestává být návodem. V kompletním návodu bych uvítal stručné a jasné popisy v bodech k ovládání jednotlivých funkcí, srozumitelné i těm co se nevyznají v IT a neznají pojmy.
J Avatar autora Jiří | 15.5.2021
Jelikož ví co prodávají, umí poradit. To je prostě velká výhoda proti nespecializovaným eshopům, co prodávají "všechno". Spokojenost.
P Avatar autora Pavel | 5.5.2021
Velká spokojenost, příjemné jednání a ochota pomoci a poradit. Navíc rychlé a bezproblémové dodání zboží, které bylo velmi dobře ochráněno proti případnému poškození během přepravy.
J Avatar autora Jaroslava | 3.5.2021
Velmi rychlé odeslání , obal super, se čtečkou se teprve seznamuji, ale zatím velká spokojenost

Stránka 1 z 94 , položek celkem: 1875