Hodnocení obchodu

5,0 1836 hodnocení
Přidat hodnocení
5
1782x
4
43x
3
7x
2
0x
1
4x
Nevyplňujte toto pole:
P Avatar autora Pavel | 5.5.2021
Velká spokojenost, příjemné jednání a ochota pomoci a poradit. Navíc rychlé a bezproblémové dodání zboží, které bylo velmi dobře ochráněno proti případnému poškození během přepravy.
J Avatar autora Jaroslava | 3.5.2021
Velmi rychlé odeslání , obal super, se čtečkou se teprve seznamuji, ale zatím velká spokojenost
V Avatar autora Veronika | 29.4.2021
S obchodem jsem velmi spokojená, příjemná a věcná komunikace, rychlé bezproblémové dodání. Originální obal na PocketBook Touch HD3 632 sedí naprosto dokonale, je velmi příjemný na omak, jako semišový, přední část obalu lze magnetem přichytit k zadní straně, takže při čtení nezavazí. Čtečka reaguje rychle, mám ji velmi krátce, takže se teprve seznamujeme, zatím spokojenost.
Z Avatar autora Zdenka T. | 27.4.2021
Jsem velmi spokojená,výborná komunikace s obchodem,opakovaně se sem vracím. Děkuji a doporučuji všem!!!
L Avatar autora Lukash | 26.4.2021
obchod mohu vřele doporučit, rychlost dodání, skvěle zabalené a k tomu ochranná fólie a databáze knih do začátku jako bonus. perfektní
J Avatar autora Jana | 26.4.2021
Ano jsem spokojená, obal na čtečku knih pasuje přesně, rychlé dodání
RH Avatar autora Roderik Hromada | 25.4.2021
Celková spokojenost, křehké zboží přišlo příkladně zabalené. Trošku problém s aplikací ochranné fólie, to je ale rukama. Fólie je hodně přesná doporučuji trošku pristrihnout.
D Avatar autora Dagmar | 22.4.2021
S obchodem jsem velmi spokojená. Zodpovědný a profesionální přístup. Zboží dodali obratem a velmi dobře zabezpečené proti případnému poškození během přepravy.
M Avatar autora Marie | 22.4.2021
Při výběru zboží mi pomohl popis a srovnání produktů, které jsem na jiných stránkách e-shopů nenašla. Zboží dodáno obratem a v pořádku. Takže spokojenost a děkuji.
TT Avatar autora Tomáš Tchír | 22.4.2021
S obchodem maximalni spokojenost. Rychlost dodani a komunikace na vysoke urovni.
D Avatar autora Dana | 19.4.2021
Dcera je se čtečkou i obalem velmi spokojená, užívá ji každý den. Není co vytknout.
MP Avatar autora Magdalena Pešková | 19.4.2021
Skvělé a rychle jednání při výměně obalu. Čtečka je skvělá. Koupila jsem v tomto obchodě už druhou, dceři jako dárek.
J Avatar autora Jana | 19.4.2021
Samotné koupi předcházela výborná komunikace s prodejcem a konzultace při výběru vhodné čtečky. Následně jsem objednala dva typy, resp. dvě různé velikosti displeje, které jsem si mohla v klidu vyzkoušet a "nevyhovující" vrátit. Zboží následně dorazilo ryhle a zcela v pořádku a stejně tak peníze za část vráceného zboží. Obchod mohu jen doporučit. Jinde možná nabízené produkty koupíte o pár korun levněji, ale mě přesvědčila ochota a kvalita nabízených služeb.
I Avatar autora Ivan | 19.4.2021
Pouzdro je super. Obchod doporučuji. Vše proběhlo v pořádku.
J Avatar autora Josef | 16.4.2021
Objednávka i následná výměna zboží proběhla velmi rychle a k mé nasprosté spokjenosti. I vrácení přeplatku bylo bleskové. Obcho mohu jen doporučit.
J Avatar autora Jana | 16.4.2021
dobrá zkušenost, pouzdro perfektně pasuje, rychlé dodání
M Avatar autora Michal | 16.4.2021
S nákupem v AXOS jsem velmi spokojený a mohu jen doporučit. Cítil jsem, že pro obchod je "spokojený zákazník" jedna z největších priorit: jasná a přehledná komunikace, rychlá odpověď na dotaz a vyřešení problému (během víkendu!), rychlé zaslání zboží. Rozhodl jsem se koupit čtečku zde díky hodnocení na webu i přesto, že jiné obchody ji nabízely s více bonusy (např. ochrana displeje a nabíječka v ceně) - rozhodnutí bylo správné!
V Avatar autora Valerie | 16.4.2021
Výborný obchod, výborné stránky, byla jsem velmi spokojená.
RK Avatar autora Radka Kráslová | 16.4.2021
Tento obchod vřele doporučuji. Na mé dotazy jsem dostala odpověď obratem a zboží jsem obdržela druhý den. Rychlé a příjemné jednání.
P Avatar autora Petra | 15.4.2021
Doporučuji tento obchod. Zboží dodáno druhý den po objednání. Vše v naprostém pořádku.

Stránka 1 z 93 , položek celkem: 1857