Hodnocení obchodu

5,0 1103 hodnocení
Přidat hodnocení
5
1064x
4
31x
3
4x
2
0x
1
4x
Nevyplňujte toto pole:
JM Avatar autora | 16.5.2019
Velice spokojen
JV Avatar autora | 13.5.2019
Velmi spokojen .
Avatar autora | 10.5.2019
Naprostá spokojenost.
IF Avatar autora | 9.5.2019
Vše proběhlo rychle a v pořádku.
PS Avatar autora | 9.5.2019
vše proběhlo OK
JP Avatar autora | 9.5.2019
Perfektní služby
M Avatar autora | 9.5.2019
Naprostá spokojenost se čtečkou i s rychlým vyřízením. Vřele doporučuji.
MF Avatar autora | 6.5.2019
Bez problémů. Dobrá komunikace, rychlost, dobré ceny...
KT Avatar autora | 5.5.2019
Skvěle sedne do ruky, podpoporuje formáty tak, že pokud zvětšíte písmo vše se zobrazí přehledně a nemusíte přejíždět nikam do stran. :)
JP Avatar autora | 5.5.2019
S množstvím poskytovaných bonusů absolutně nejvýhodnější nabídka na trhu.
VZ Avatar autora | 5.5.2019
Naprostá spokojenost. Velice rychle vyřízení objednávky .Je to již moje druhá čtečka. Záměrně jsem chtěla pouze tlačítkovou. Používám ji pouze ke čtení. Doufám, že mi dlouhou vydrží. Děkuji
PS Avatar autora | 4.5.2019
Již druhý nákup na tomto eshopu za krátkou dobu. Tentokrát jsem zboží kupoval jako dárek (čtečka Lux 4 a krásný obal se stromem :) ). Opět vše na jedničku, nelze absolutně nic vytknout, druhý den byl balíček s dárkem doma. Opět mohu nákup zde jen a pouze doporučit.
JP Avatar autora | 29.4.2019
Je to první čtečka, vše funguje jak má. Děkuji za bonusy a knihy zdarma. Rychlé dodaní.Doporučuji. S obchodem jsem spokojen.
TF Avatar autora | 25.4.2019
Doporučuji. Prodejce je ochotný a dodání bylo rychlé.
MK Avatar autora | 25.4.2019
Ano, jsem spokojen. Dodaná čtečka je ok, bonusy jsem nevyužil. Ochranou fólii neumím nalepit tak, aby nebyly vidět vzduchové bubliny, knížky ke stažení zdarma se nějak nepovedly- odkaz nefungoval. Ale se samotnou čtečkou jsem spokojen, mám databázi asi 3000 knih a ty se bez problémů vešly do paměti čtečky a všechno funguje jak má.
A Avatar autora 29.4.2019
Dobrý den pane Krejčíři, pokud Vám něco nefunguje, tak se na mě s důvěrou obraťte - viz kontakty v e-shopu či na faktuře.
Avatar autora | 25.4.2019
Produkt super, rychlé doručení.
JK Avatar autora | 23.4.2019
Dobrá komunikace, rychlé dodání, doporučuji!
Avatar autora | 23.4.2019
Rychlé, bezproblémové jednání obchodu
KL Avatar autora | 20.4.2019
S produktem i rychlostí zaslání jsem velmi spokojená, obchod mohu jen doporučit.
JR Avatar autora | 18.4.2019
Vše proběhlo v pohodě.

Stránka 1 z 57 , položek celkem: 1122