Hodnocení obchodu

5,0 1616 hodnocení
Přidat hodnocení
5
1566x
4
39x
3
7x
2
0x
1
4x
Nevyplňujte toto pole:
R Avatar autora roop | 24.1.2016
+ odbornost, přehled

K Avatar autora Kalísek | 24.1.2016
+ Majitel obchodu vydává mnoho recenzí
+ Napomáhá tím zákazníkovi ve správném výběru
+ Zodpovídá předem na otázky které každý před nákupem má
- nevím o žádné

Potvrzuje svůj zájem o zboží které nabízí k prodeji Podle pročtených recenzí usuzuji že je do problematiky hluboce zasvěcen a to dává záruku kvalitní technické rady a pomoci
Avatar autora | 22.1.2016
+ Spolehlivé služby.

jsem naprosto spokojen a obchod doporučuji.
Avatar autora H. | 19.1.2016
+ *Přehlednost stránek
+ *Úžasně zpracovaný obrazový popis (Popis výrobků a mnoho fotografií pro celkovou představu)
+ *Velký výběr
- *Vyšší cena

Velký výběr, rychlost dodání i úžasný popis výrobků - obchod bez výhrad doporučuji.
B Avatar autora brkola | 18.1.2016
+ odbornost
+ vstřícnost

jednání na úrovni rychlost vyřízení objednávky jednoznačně doporučuji
V Avatar autora vratik | 17.1.2016
+ rychlé jednání
+ kvalita výrobků

Avatar autora | 17.1.2016
+ perfektní služby k nákupu, odborné rady
- žádné

Je vidět, že majitel obchodu tomu, co prodává, opravdu rozumí. Děkuji za odbornou pomoc, s nákupem jsem maximálně spokojená.
T Avatar autora tana | 15.1.2016
- Chybi moznost platit kartou na internetu.

P Avatar autora Peta | 14.1.2016
- prehledne stranky - bohaty vyber - detailni specifikace produktu - promptni odpoved v pripade dotazu - kvalitni zbozi Rozhodne doporucuju.
V Avatar autora veverka396 | 12.1.2016
+ Flexibilita a komunikativnost.

Avatar autora | 11.1.2016
+ zatím nemohu posoudit - byl to první nákup

N Avatar autora Nadine | 9.1.2016
+ Na mé dotazy byla okamžitá odpověď,potřebovala jsem poradit ohledně barvy písma (vyhovuje mi spíše tmavší barva).
+ Velká spokojenost...
- Zatím jsem žádné nenašla.

Spolehlivé Rychlé vyřízení objednávky
L Avatar autora Lada N. | 8.1.2016
+ osobní zkušenosti majitele obchodu s čtečkami
+ možnost odborné rady před nákupem i po nákupu
+ nadstandartní služby
+ dobrá cena
- o žádných nevím

Majitel obchodu čtečkám opravdu rozumí a po přečtení článků na jeho blogu jsem dala na jeho názor a koupila zde svou první čtečku. Jsem s ní moc spokojená. Komunikace byla úžasná a blesková :-). Obchod doporučuji ostatním, protože je zde, mimo jiné, odborný a profesionální přístup.
M Avatar autora MK | 8.1.2016
+ Ochota

Kvalitní přístup k zákazníkovi
Avatar autora | 7.1.2016
+ úzká specializace, odborná pomoc
- mírně vyšší cena než u konkurence, výhody ale převáží i tento drobný nedostatek

Avatar autora d.p. | 7.1.2016
+ - znají zboží, které prodávají
+ - rychlá komunikace
+ - dostatek informací

- doporučuji
K Avatar autora Koutekp | 6.1.2016
+ rychlost dodání, bezproblémové vrácení peněz při vrácení zboží

B Avatar autora Boban | 6.1.2016
+ není to žádná multi hyper giga balíkovna :-)
- nic

zřejmě tomu rozumí,znají předchozí produkty, nechtělo se mi studovat problematiku e čteček, tak jsem dal na doporučení majitele, žena je spokojená, ještě od nich přiobjednám kytičkový obal :-)
M Avatar autora Mirek | 5.1.2016
+ přehledná nabídka
+ dostatek informací
+ odkazy na zdroje e-knih,servis
+ garance 0 vadných bodů

J Avatar autora Jan | 5.1.2016
+ spolehlivá dodávka
- o žádných nevím

přehledná nabídka na internetu, rychlá odezva, doporučuji.

Stránka 81 z 82 , položek celkem: 1636