Hodnocení obchodu

5,0 1697 hodnocení
Přidat hodnocení
5
1646x
4
40x
3
7x
2
0x
1
4x
Nevyplňujte toto pole:
V Avatar autora Václav | 9.10.2020
Čtečku využívá manželka a je spokojená. Ostatní funkce a aplikace zatím nepoužívá. Dodání bylo rychlé a bez problémů.
E Avatar autora Eva C. | 8.10.2020
Vše OK, velmi ochotný obchodník. Čtečku zatím testuji.
Avatar autora | 7.10.2020
Přehledný a rychlý.
Avatar autora | 6.10.2020
+ Čtečka s pouzdrem byla zabalená ve velké spoustě bublinkové fólie
+ Zboží i přesto, že bylo momentálně nedostupné přišlo po pár dnech
- Obal na čtečku měl i přes dobré zabalení ohnutý roh ale nic co by bránilo používání. Menší vada při používání ani nejde poznat

E Avatar autora Emanuel | 6.10.2020
Vše OK. Rychlé dodání. Čtečku zatím testuji, ale vypadá velice dobře.
Avatar autora | 5.10.2020
+ Specializovaný obchod
+ Super komunikace
+ Podpora zákazníka i po prodeji
+ Rychlé dodání
+ Rozumí tomu

L Avatar autora Ladi | 5.10.2020
Velmi rychlá a vstřícná komunikace před nákupem a úplně super pomoc na dálku s nastavením čtečky a to mimo běžnou pracovní dobu.
Avatar autora | 5.10.2020
+ rychlost dodání
- nic

M Avatar autora Michal | 5.10.2020
Super komunikace rychlost doručení a v neposlední řadě kvalita výrobku.
Avatar autora | 4.10.2020
+ Velký výběr čteček
+ Příznivé ceny
+ Rychlé doručení
+ Komunikace

Díky přesným popisům jsem si dokázala vybrat čtečku podle svých představ. Doručena byla rychle. Komunikace obchodu na jedničku. Určitě mohu obchod doporučit.
ZT Avatar autora Zuzana Tatíčková | 4.10.2020
Nákup proběhl bezproblémově, zboží dorazilo rychle, komunikace super. Čtečka už je v plném nasazení. Děkuji
PK Avatar autora Petra Kosková | 4.10.2020
Výborná komunikace rychlost doručení a kvalita výrobku.
N Avatar autora Natalie | 2.10.2020
Všechno super, rychlé dodání, vše odpovídá popisu a čtečka je fakt skvělá.
Avatar autora | 29.9.2020
+ zboží obratem
- -

DOPORUČUJI
Avatar autora | 29.9.2020
nákup byl rychlý, spolehlivý
Avatar autora | 29.9.2020
Doporučuji nákup v tomto eshopu. Výborná komunikace, ochota poradit s výběrem čtečky, bleskově odesláno a perfektně zabaleno.
PR Avatar autora Petr Rusz | 27.9.2020
Spokojenost s komunikací, rychle dodání...
P Avatar autora Pavel | 26.9.2020
Vše v pořádku
V Avatar autora Vojta | 25.9.2020
Bez problémů, vše v pořádku.
R Avatar autora Renáta | 24.9.2020
Doporučuji!!!

Stránka 4 z 86 , položek celkem: 1718